Събрани са средствата за лечението на Сияна

Дарител е осигурил 10 500 лв, с което средствата са събрани само за броени дни. Кампанията стартира в петък вечерта, когато майката на Сияна - старозагорката Биляна Златкова се обърна с апел за помощ.

 23.02.2021 11:57
Събрани са средствата за лечението на Сияна

Сумата от 30 000 лв, която е нужна за лечението на 12-годишната Сияна вече е събрана, съобщиха организаторите на кампанията в помощ на детето. Дарител е осигурил 10 500 лв, средствата са събрани само за броени дни. Кампанията стартира в петък вечерта, когато майката на Сияна - старозагорката Биляна Златкова се обърна с апел за помощ.

В Стара Загора започна кампания в помощ на Сияна
 "Към настоящият момент в сметката на Сиси има 20 668,60лв, PayPal 1558,47 евро. Имаме потвърден превод на стойност 10 500 лв!С това събирането на средства за Сияна приключва!", съобщават ангажираните с кампанията в помощ на момичето и благодарят на всички, които са помогнали.

Пред stz24.com Моника Маринова, председател на Сдружението на тарловите пациенти в България, ангажирана с кампанията за Сияна обясни, че няколко човека са пожелали вещите, които са предложили за продажба в благотворителния базар в полза на 12-годишното момиче да бъдат прехвърлени в друга кампания - тази за Женя. Това вече е направено.
Така всеки, който има желание, може да направи добро дело, като подпомогне лечението на Женя Стоенчева.

Търсят се 686 човека, които да дарят по 5 лв, за да може Жени да продължи лечението си.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери подкрепа | кампания | Сияна | 12-годишно момиче

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори