Общинският съвет в Стара Загора ще проведе извънредно заседание

ОбС трябва да даде съгласие на община Стара Загора за кандидатствание и осигуряване на устойчивост в предложение на изпълнение на инвестиция „Ремонт и рехабилитация на общежитие към Спортно училище „Тодор Каблешков, град Стара Загора“ по процедура чрез подбор BG-RRP-1.011 „Ремонт и рехабилитация на общежития в системата на училищното образование“.

 23.05.2023 08:06
Общинският съвет в Стара Загора ще проведе извънредно заседание

Общинският съвет в Стара Загора ще проведе извънредно заседание. 50 са точките в дневния ред на заседанието, което започва в 9 часа.

ОбС трябва да даде съгласие  на община Стара Загора за кандидатствание и  осигуряване  на устойчивост в предложение на изпълнение на инвестиция „Ремонт и рехабилитация на общежитие към Спортно училище „Тодор Каблешков, град Стара Загора“ по процедура чрез подбор BG-RRP-1.011 „Ремонт и рехабилитация на общежития в системата на училищното образование“.

Съветниците трябва да гласуват и предложение за приемане на годишните финансови отчети за 2022г. на общинските търговски дружества със 100% общинско участие в капитала  и разпределение на печалбата.

Ще се обсъжда и точката за освобождаване от заплащане на входна такса за посещение в Зоопарк Стара Загора и такса за участие в образователни програми за деца от 4 до 18 за 1 юни 2023 г. - Международен ден на детето.

Очаквайте подробности!


 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | извънредно | спортно училище

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори