Община Стара Загора организира бизнес информационен форум

Другото събитие в услуга на младите хора и тяхното кариерно развитие ще ги запознае с възможности за позиции и стажове.

 15.05.2024 08:40
 Община Стара Загора организира бизнес информационен форум

Община Стара Загора е организатор на бизнес информационен форум, на който ще бъде разисквана палитра от съществени възможности за предприемачите. Събитието ще се проведе на 16 май 2024 г., четвъртък, от 16.00 часа в зала „П. Р. Славейков“. Точната формулировка на темата е: „Инвестиционни перспективи и финансови стратегии за бизнеса в региона“.

На форума ще бъдат презентирани възможностите за финансиране на бизнеса по европроекти, бизнес решения за развитие на бизнеса, застрахователни услуги и изграждане на производствена и ИТ инфраструктура в компаниите.

На още едно събитие в услуга на бизнеса е организатор Община Стара Загора и негов фокус са младите хора, които тепърва ще се реализират професионално. Известно е колко значимо е да се осъществи връзка между работодатели и подходящите за тях кадри. С тази задача се заема Община Стара Загора, в партньорство с Тракийския университет, които заедно организират събитие днес, 15 май 2024 г., сряда, от 10.00 до 14.00 часа. Фокусът на събитието са студентите на университета, както и тяхната възможност за кариерно развитие в Стара Загора.

Срещата ще се проведе в „Академичен информационен център“ (новата Библиотека) на Тракийския университет и ще бъде изцяло насочена към студенти или наскоро завършили млади хора, които искат да се запознаят с естеството на работа, позициите и стажовете, които предлагат компаниите. Част от компаниите вече участваха в WorkIn Stara Zagora 2024, те ще разкажат за работата си и отново ще привличат на своите щандове. Предвидена е и възможност за индивидуален контакт за повече и по-конкретна информация.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери Стара | Загора | Община | развитие | хора | бизнеса | компаниите | информационен | събитие | 2024

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори