Община Стара Загора търси наематели на бистро, кафене, помещения в кметства и билетни каси

Публичният търг с явно наддаване за 13-те обекта е насрочен за 17 май 2024 г., петък, от 10.00 часа в Зала 1 на втория етаж на Община Стара Загора.

 13.05.2024 10:46
Община Стара Загора търси наематели на бистро, кафене, помещения в кметства и билетни каси

13 обекта общинска собственост – 6 публична и 7 частна, ще бъдат обявени на търг за отдаване под наем от Община Стара Загора. Сред тях е затвореното от няколко години бистро „Сан Суси“ (на снимката), което се намира на ул. „Константин Иречек“ 26. 

Другият обект, който вероятно ще предизвика интерес, е сграда, предназначена за кафене на ул. „Кап. Петко войвода“ № 31, където е покритият пазар „Васил Шаханов“. Амбицията на Община Стара Загора за това място е да го превърне в постоянна изложбена територия за различни експозиции и събития. Едно работещо кафене на това място ще стане допълнителен притегателен център за старозагорци, то ще разполага с площ от 85 кв. м.

В списъка са още помещения в сградите на кметствата на няколко старозагорски села, сред които са Богомилово, Братя Кунчеви, Могила, Оряховица и Старозагорски минерални бани. Две билетни каси в сградата на Автогарата също очакват новите си наематели.

Публичният търг с явно наддаване за 13-те обекта е насрочен за 17 май 2024 г., петък, от 10.00 часа в Зала 1 на втория етаж на Община Стара Загора.

Тръжната документация може да бъде закупена от желаещите за участие в срок до 12.00 часа на 15 май 2024 г., включително, в Центъра за услуги и информация на Община Стара Загора (работно място № 5), срещу внесени 50 лв. на касите на Община Стара Загора.

Документите за участие се подават пред комисията, в деня на търга. А оглед на имотите общинска собственост може да бъде извършен всеки ден до 15 май 2024 г., включително, между 9.00 и 14.30 часа, след предварителна заявка на тел. 042/614-667.

Още подробности могат да бъдат намерени на https://www.starazagora.bg/bg/targove-i-konkursi - това е разделът „Търгове и конкурси“ в сайта на Община Стара Загора https://www.starazagora.bg/bg/.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери място | Стара | Загора | Община | Участие | часа | кафене | търг | включително | 2024

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори