В Стара Загора се събират водещи eCommerce компании за среща с бизнеса

Събитието обещава полезна информация, позитивни емоции, възможности за създаване на ценни контакти и не на последно място – нововъведения във формата, които ще направят цялостното изживяване на посетителите още по-вълнуващо.

 01.11.2023 16:13
В Стара Загора се събират водещи eCommerce компании за среща с бизнеса

Digital4 се завръща в Стара Загора за трето вълнуващо издание, което ще се проведе на 10 и 11 ноември в Културен център, Стара Загора. По традиция темата на конференцията разглежда тенденциите в онлайн търговията за предстоящата година. Събитието обещава полезна информация, позитивни емоции, възможности за създаване на ценни контакти и не на последно място – нововъведения във формата, които ще направят цялостното изживяване на посетителите още по-вълнуващо.

Градът на липите ще посрещне едни от доказалите се и успешни представители на дигиталния бранш в България. Програмата включва лекции и дискусии, в които ще вземат участие представители на бизнеси, рекламодатели, и специалисти, които ще споделят безценни практически съвети и ще дадат насоки в тенденциите за предстоящата година в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Програмата на третото издание на  Digital4StaraZagora: Тенденции в онлайн търговията 2024 е създадена под формата на своеобразна книга, която ще разгърне четирите основни глави в електронната търговия: Глава 1 Платформи и технологии, Глава 2 Създаване на съдържание, Глава 3 Маркетинг и популяризация, и Глава 4 Фулфилмънт, логистика и клиентско обслужване. За пръв път тази година, организаторите са подготвили още един интерактивен формат, който ще донесе допълнителна добавена стойност на посетителите.  След края на всяка глава за сцената ще се качи онлайн търговец за интервю, в което да разкаже на аудиторията за своя опит, предизвикателства по пътя и историята на тяхното преодоляване.

Програмата на конференцията е създадена да бъде от полза за всички видове бизнеси – от стартъпи, през компании, които все още нямат изградено онлайн присъствие, до големи компании, които са лидери в eCommerce сектора. Посетителите ще научат тенденциите за 2024 година в рекламите и популяризацията в Meta - Facebook, Instagram, TikTok, както и новостите при платформите за онлайн търговия. Фокус в програмата ще бъде създаването на маркетингов план - определяне на аудитория, разпределение на бюджет, успешни стратегии, както и психологията на потребителя - Как активностите ни да бъдат по-успешни?

Digital4StaraZagora е място, където иновациите срещат вдъхновението, а бизнеса среща опита. Събитието се осъществява с генералното партньорство на Община Стара Загора и Invest Stara Zagora, a негови организатори са Internet Media Group и дигитална агенция Valival. Не изпускайте тази уникална възможност да разширите познанията си и да създадете ценни контакти. Повече информация за събитието и билети: https://digital4starazagora.com

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери година | място | Стара | Загора | онлайн | глава | формата | ценни | успешни | тенденциите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори