Старозагорска фирма произвежда семейни маски

Те са 100% памук, ранфорс от едната страна, а вътрешната страната на маската е направена от 100% памучен тензух, който позволява тя да се пере на по-високи градуси и да убие напълно микробите.

 06.03.2020 12:24
Старозагорска фирма произвежда семейни маски

Бояна Танева е завършила „Европейско международно бизнес право“ в Англия и Австрия. Тя е мениджър в старозагорска семейна фирма. Занимава се с фамилния бизнес вече 10 години.


Госпожо Танева, как се стигна до идеята фирмата ви да произвежда семейни маски?

Ние сме фирма за детски и бебешки продукти в Стара Загора. Работим с различни фабрики в цяла Европа и в Стара Загора. Заедно с фабриката, с която произвеждаме текстил за бебешки колички, за детски легла и аксесоари, решихме да направим един съвместен проект като произведем семейни маски. Това са анти смог маски с допълнително джобче, в което може да се постави филтър, произведен от активен въглен за допълнително пречистване на въздуха, който се поема от детето или родителя. Направихме различни десени като платовете са произведени в Европа. Те са 100% памук , ранфорс от едната страна, а вътрешната страната на маската е направена от 100% памучен тензух, който  позволява тя да се пере на по-високи градуси и да убие напълно микробите. Така може да се ползва многократно. Предлагат се различни десени и размери. Първоначалната идея беше маските да са подарък за едно от предстоящите изложения за бебешки и детски стоки  в София, но като видяхме какъв интерес има, решихме да ги предлагаме по желание на клиентите. Маската се продава на стойност от 5 лв.

Имате ли вече много заявки и само от страната ли са те?

Да, заявките са много.  Имаме желаещи и от чужбина, но в момента фирмата няма такъв капацитет да изработва голямо количество за износ.

Как ще си защитите търговската си марка, страхувате ли се от това някой да не открадне вашата идея?

Страхуваме се, защото маската не е толкова сложна за изпълнение, много хора се опитват да правят имитации, разчитаме на това, че платовете ни са специален текстил, който е правен по дизайн изцяло за нас, нашите десени са разпознаваеми и могат да се намерят само в нашата фирма, така че независимо кой производител реши да се пробва да прави такъв продукт, ние си познаваме първоизточника.

Може ли една такава маска да предпазва от вируси?

Не бих казала. Тя предпазва основно от замърсявания, но не би могла да е 100% предпазно средство от вируси. Както знаем, препоръчват се мерки като миене на ръце и различни дезинфектанти.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | детски | вируси | различни | фирма | решихме | маски | семейни | десени | бебешки | анти смог | старозагорска фирма

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори