Ефективно наказание за мъж, счупил стъкло на лек автомобил, собственост на лекар

Пред съдебния състав той се призна за виновен в това, че на 16.09.2019 г. в Стара Загора без причина e счупил стъкло на лек автомобил, собственост на лекар, на публично място - паркинг на болница, като деянието представлява опасен рецидив, тъй като подсъдимият вече е търпял ефективно наказание лишаване от свобода.

 19.11.2020 14:59
Ефективно наказание за мъж, счупил стъкло на лек автомобил, собственост на лекар

21-годишен мъж отива за 7 месеца в затвора, след като счупи стъкло на лек автомобил, собственост на лекар, без причина. Това реши Районният съд в Стара Загора. Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален "строг" режим.

Пред съдебния състав мъжът се призна за виновен в това, че на 16.09.2019 г. в Стара Загора без причина e счупил стъкло на лек автомобил, собственост на лекар, на публично място - паркинг на болница, като деянието представлява опасен рецидив, тъй като подсъдимият вече е търпял ефективно наказание лишаване от свобода.

В хода на досъдебното производство е установено, че подсъдимият, разхождайки се в района на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ гр.Стара Загора, видял пострадалата, която тъкмо паркирала своя личен автомобил на паркинга пред Спешното отделение на болницата, за да отиде на работа.  Подсъдимият доближил жената и поискал от нея да му даде мобилния си телефон, но не посочил адекватна причина за искането си. Пострадалата отказала да му даде телефона си и влязла в Спешното отделение. Тогава  подсъдимият взел камък от земята и счупил предното дясно стъкло на автомобила й и се прибрал в квартал „Лозенец“. След като била уведомена за случилото се, жената подала сигнал в полицията.

Одобреното споразумение е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | автомобил | стъкло | наказание | подсъдимият | счупил

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори