Обвинен в измама 38-годишен мъж застава на подсъдимата скамейка през април

Мъжът решил да си набавя парични средства като извършва ремонти дейности, свързани с битови повреди в частни домове. За целта изготвил листовки с мобилния си номер и ги разпространил на различни места в град Стара Загора. В резултата на това на различни дати в периода от 26.05.2023 г. до 09.08.2023 г. му се обадили две жени, които го наели да отстрани повреди в домовете им.

 08.03.2024 12:41
Обвинен в измама 38-годишен мъж застава на подсъдимата скамейка през април

Районна прокуратура – Стара Загора внесе обвинителен акт срещу Ц.Н., на 38 години за измама.

Мъжът решил да си набавя парични средства като извършва ремонти дейности, свързани с битови повреди в частни домове. За целта изготвил листовки с мобилния си номер и ги разпространил на различни места в град Стара Загора. В резултата на това на различни дати в периода от 26.05.2023 г. до 09.08.2023 г. му се обадили две жени, които го наели да отстрани повреди в домовете им. Така той получил от тях пари, за да им закупи електроуреди, но не изпълнил обещанието си, нито пък им върнал парите в общ размер на 1285 лева. Те го търсили по телефона, но той не отговарял.  

Обвиняемият е осъждан. Районен съд – Стара Загора е насрочил първо заседание по делото през месец април 2024 г.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | измама | различни | повреди | 2023

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори