Силвия Кацарова в Стара Загора: Човек трябва да намира сили да се бори за мечтите си

Премиерата на автобиографичните 300 страници бе тази вечер в Художествената галерия. Популярната изпълнителка дойде в града на липите заедно с очарователната си дъщеря Теди Кацарова. Силвия призна, че е написала книгата преди четири години. Разказа, че в нея е споделила както хубавите моменти от своя живот, така и тежките. "Човек трябва да намира сили да се бори за мечтите си", призова мъдро изпълнителката.

 21.10.2023 20:21
Силвия Кацарова в Стара Загора: Човек трябва да намира сили да се бори за мечтите си

Силвия Кацарова гостува в Стара Загора, за да представи книгата си „Мой сън".

Премиерата на автобиографичните 300 страници бе тази вечер в Художествената галерия. Популярната изпълнителка дойде в града на липите заедно с очарователната си дъщеря Теди Кацарова.

Силвия призна, че е написала книгата преди четири години. Разказа, че в нея е споделила както хубавите моменти от своя живот, така и тежките. "Човек трябва да намира сили да се бори за мечтите си", призова мъдро изпълнителката.

"Когато трябваше да я издам, показах я на Теди, тя започна да я чете и бе категорична, че както е написана никой няма да я прочете", сподели с усмивка певицата.

ук не сме в ролята на майка и дъщеря - певици, а сме в ролята на автор и читател", каза в началото на представянето на книгата, която е второ, преработено издание Теди Кацарова. 

Пред залата Силвия не скри симпатиите си към Стара Загора и нарече града на липите "красив" и "успешен". 

"Скъпи читатели, И така, вече разбрах каква е моята мисия в живота. С тази моя книга искам да ви убедя и докажа, че животът може да бъде много красив, ако съумеем да изчистим душите си от страха. Той има огромна, унищожителна сила. И най-малкото съмнение в сърцето ми е разбивало всяка моя мечта! Всичко, което съм искала да постигна. Вярата в успеха е най-мощната и градивна сила във вселената!", е посланието на Силвия, с което започва нейната книга.

"Мой сън" е написана увлекателно и е изключително приятна за четене. От изданието надничат красиви снимки от личния архив на изпълнителката на "Топъл дъжд". Тук е историята за първия албум на Теди", юбилейния концерт 30 години LZ, тежката операция в "Пирогов", загубата на майка и редица други лични събития.

"Това е четиво за хора, които могат да плачат, да прощават, да се смеят и вярват. Тази книга е разказ за времената на "хепи соца", рок бандите, бленувания капитализъм и нашата реалност. Тя е истинска. Тя е зареждаща. Тя е Силвия Кацарова", пише Стойчо Керев. 

Автор: Светла Тенева

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Мой сън | Силвия Кацарова | премиера на книгата | Човек трябва да намери сили | да се бори за мечтите си | автобиографичните 300 страници

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори