Арх. Младен Иванов спечели конкурса за главен архитект на Стара Загора

До конкурса за избор на главен архитект на Стара Загора се стигна, след като Виктория Грозева подаде оставка заради конфликт на интереси, който беше установен от проверка на КПКОНПИ. Решението за санкция бе потвърдено от Административния съд.

 05.07.2022 19:52
Арх. Младен Иванов спечели конкурса за главен архитект на Стара Загора

Архитект Младен Иванов спечели конкурса за главен архитект на Община Стара Загора. Той е класиран на първо място. Резултатът от конкурса е обявен в официалния сайт на Община Стара Загора.

Двама бяха кандидатите за длъжността. Освен арх. Младен Иванов в процедурата участва и арх. Стефан Христов. Комисията за избор на гл. архитект бе от 7 човека, двама от които представители на професионалната гилдия.  Председател на конкурсната комисия бе ресорния зам.-кмет инж. Янчо Калоянов.

Двама са кандидатите за главен архитект на Община Стара Загора 

До конкурса за избор на главен архитект на Стара Загора се стигна, след като Виктория Грозева подаде оставка заради конфликт на интереси, който беше установен от проверка на КПКОНПИ. Решението за санкция бе потвърдено от Административния съд.

Временно функциите изпълнява арх. Николай Василев, началник отдел „Устройство на територията“ на Община Стара Загора. На 26 май Община Стара Загора обяви конкурс за длъжността.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Иванов | Архитект | главен

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори