Благородна кауза с труд и доброта в подкрепа на Ромина от Стара Загора

"На момиченцето са нужни две операции, които ще се извършат в Германия, където и с майка си. Всеки може да бъде съпричастен, можете да се включите без да се възползвате от услугите ни, чрез банкова сметка или като отделите средства в кутиите, които сме разположили. Всеки един е от значение", приканваше Пенчо Кунев, създател на бръснарски салони в Стара Загора, докато се грижеше за визията на поредния включил се в каузата.

 14.10.2023 14:22
Благородна кауза с труд и доброта в подкрепа на Ромина от Стара Загора

Благотворителна бръснарница с екип от петима души е разположена на сцената пред Община Стара Загора, за да подкрепи малката Ромина. Средствата, които ще се събират, ще послужат за лечението на детето.

"На момиченцето са нужни две операции, които ще се извършат в Германия, където и с майка си. Всеки може да бъде съпричастен, като се включите без да се възползвате от услугите ни, чрез банкова сметка или като отделите средства в кутиите, които сме разположили. Всеки един е от значение", приканваше Пенчо Кунев, създател на бръснарски салони в Стара Загора, докато се грижеше за визията на поредния включил се в каузата, а той се оказа зам.-кметът Радостин Танев.

Към 11 часа хората пред сцената, които са решили да подпомогнат доброто дело ставаха повече и повече, дори се образува опашка.

"Решихме да помогнем на Ромина, тъй като наистина се нуждае от това да продължи лечението си. Желанието ни е да бъдем полезни, като съберем чрез тази благотворителна инициатива средства за детето", обясни пред stz24.com Пенчо. Той самият е родител на момченце на година и 9 месеца и е разбрал колко е важно здравето за едно дете.

Момчетата от екипа на Пенчо и той самият ще бъдат на разположение до 18 часа. 

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Ромина | благородна кауза | труд и доброта

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори