В Стара Загора се провежда базар в помощ на животните

Той е по инициатива на сдружение "Заедно за животните - България", с партньорството на Община Стара Загора. Базарът се организира за девети път. Всичко, което се предлага, е направено ръчно от доброволци от цялата страна. Този път каузите ни са три, обясни пред stz24.com Пламена Димитрова, представител на организацията.

 24.10.2020 16:20
В Стара Загора се провежда базар в помощ на животните

Благотворителен базар "Дай малко, дари чудо" се провежда в парк "Пети октомври" в Стара Загора днес и утре. Той е по инициатива на сдружение "Заедно за животните - България", с партньорството на Община Стара Загора. Базарът се организира за девети път.

Всичко, което се предлага, е направено ръчно от доброволци от цялата страна. Този път каузите ни са три, обясни пред stz24.com Пламена Димитрова, представител на организацията.

Едната е да се съберат средства, с които да бъде закупена храна за кучетата от общинския приют. Другата е свързана с кастрации на бездомни животни с цел намаляване на популацията. Третата кауза е да се събере парична сума за отглеждане на животните, за които се грижи организацията - 20 на брой. 

Красиви сувенири, бижута, картички, албум за снимки, аксесоари са част от предложенията.

Доброволците, сред които е 9-годишната Дария, ще бъдат на източната алея на градската градина на парк "Пети октомври" и утре от 10 до 17 часа. Събраните средства ще отидат на 100% за обявените каузи, уточниха организаторите на базара.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | доброволци | базар | сдружение | провежда | Дай малко, дари чудо | ръчно

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Бим черното ухо 25.10.2020 16:39

За всички тия нужди на животните има бюджет от държавата/общината/. Не виждам име на ветеринарен лекар в тая организация.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори