В Стара Загора ще заседава Общинският съвет

Като първа точка в дневиня ред е записано предложението Евгени Янчовски - футболист и бивш треньор на Футболен клуб (ФК) „Берое-1916“, да бъде удостоен с отличието "Почетен гражданин на Община Стара Загора".

 28.09.2023 08:32
В Стара Загора ще заседава Общинският съвет

Общинският съвет ще проведе заседание.  Близо 90 са точките, които ще се дебатират на последното заседание на този местен парламент. 

Като първа точка в дневния ред е записано предложението Евгени Янчовски - футболист и бивш треньор на Футболен клуб (ФК) „Берое-1916“, да бъде удостоен с отличието "Почетен гражданин на Община Стара Загора".

Предстои съветниците да подкрепят предложеинето за избор на временно изпълняващи длъжността кмет на населени места в общината, заради участието на настоящите кметове в предизборната кампания.

Зам.-кметът Радостин Танев да бъде временно изпълняващ длъжността кмет на Община  Стара Загора.

Предстои да се гласува избор на управители на "Диагностично – консултативен център I"- Стара Загора ЕООД и на  „Медицински център I – Стара Загора" ЕООД.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери Стара | Загора | заседава | последно | Общинският съвет | дневния ред | първа точка

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори