В Стара Загора ще се проведе Zara Tech Spring - първи по рода си фестивал на технологиите

Инициативата цели да популяризира технологиите сред хората в региона, като постави фокус върху важността от дигиталното образование и възможностите за развитие, които IT секторът може да предложи за всеки, който има интерес в сферата.

 09.05.2023 09:03
В Стара Загора ще се проведе Zara Tech Spring - първи по рода си фестивал на технологиите

От 9. май до 18. юни в Стара Загора ще се проведе Zara Tech Spring. Инициативата цели да популяризира технологиите сред хората в региона, като постави фокус върху важността от дигиталното образование и възможностите за развитие, които IT секторът може да предложи за всеки, който има интерес в сферата. 

В рамките на Zara Tech Spring в различни дни през месец май и юни ще се провеждат лекции, дискусии и работилници в областта на дигитализацията, технологиите и предприемачеството. Събитията са безплатни и отворени за всички - IT специалисти и професионалисти от други сектори, представители на бизнеса, ученици, студенти, преподаватели по информационни технологии, младежи, на които предстои да изберат кариера, както и за всички други заинтересовани хора в Стара Загора и региона.

Организатор на фестивала Zara Tech Spring e Сдружение IT Стара Загора, което работи за развитието и утвърждаването на местната предприемаческа, дигитална и IT екосистема в региона. Zara Tech Spring се провежда с подкрепата на една от водещите технологични фирми у нас - SiteGround.

„През последните години, IT индустрията в България се развива изключително динамично и ние искаме Стара Загора да бъде активна част от това. Именно с тази задача, от вече повече от 3 години организираме и провеждаме различни инициативи, с които да насърчим изграждането на стабилен технологичен сектор в региона, който има своите традиции в града ни назад във времето.  Със Zara Tech Spring искаме да дадем възможност на все повече хора да станат част от индустрия с едни от най-перспективните професии. В IT има безкрайно много възможности за развитие и ние искаме да покажем на хората в Стара Загора точно това“, споделя Боряна Пейчева, организатор на Zara Tech Spring и председател на Сдружение IT Стара Загора.

Официалното откриване на фестивала ще бъде на 9. май 2023г. от 17 часа в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески“. Организаторите канят всички хора с интереси в технологиите от Стара Загора и региона да се присъединят и да научат как могат да се включат в предстоящите събития в Стара Загора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | развитие | хора | Искаме | региона | tech | технологиите | zara | spring

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 amanda20 09.05.2023 11:33

My name is Amanda Kule, A lot has happened in my marriage after losing my husband to a strange woman who came from no where and put a black magic on me and my husband. I'm so glad I contacted Dr Tebo who showed me true powers of spellcasting by bringing back my husband and also cast a revenge death spell on the evil woman. Contact Dr Tebo Whatsapp +27673942335 Email: drtebovoodoopriest@gmail.com Website: www.drtebospell.com


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори