Комбиниран билет дава възможност за посещение на различни туристически обекти в Стара Загора

Два от вариантите включват Зоопарка, който е сред най-атрактивните места за разходка и отмора. Зооградината е част от маршрут с 4 и с 10 обекта.

 05.05.2023 17:46
Комбиниран билет дава възможност за посещение на различни туристически обекти в Стара Загора

Комбиниран билет вече може да бъде закупен и използван в различни туристически обекти в Стара Загора.

Два от вариантите включват Зоопарка, който е сред най-атрактивните места за разходка и отмора. Зооградината е част от маршрут с 4 и с 10 обекта. Комбинация може да бъде направена с - музеите „Неолитни жилища“, „Литературна Стара Загора“, както и Късноантичен дом с мозайка, както и с 10 локации - музеите „Неолитни жилища“ и „Литературна Стара Загора“, Регионален исторически музей, Музей на религиите, Хилендарски метох, къща музей „Градски бит“ и къща музей „Гео Милев, както и Градска художествена галерия и Късноантичен дом с мозайка. Цените са съответно: за комбиниран вход за 4 обекта -  за един възрастен 15 лева, за възрастен над 65 г. 9 лева, за ученици и студенти – 6 лева. При варианта с 10 места – за един възрастен цената е 34 лева, за възрастен над 65 години 22 лева, а за студенти и ученици – 15 лева.

Останалите две опции за комбинирано посещение включват обектите Регионален исторически музей, Късноантичен дом с мозайка, музей „Литературна Стара Загора“ и Градска художествена галерия с цени за един възрастен 13 лева, за възрастен над 65 години 9 лева и за ученици и студенти 6 лева, както и къща музей „Гео Милев“, къща музей „Градски бит“, Музей на религиите и музей „Литературна Стара Загора“ с цена за един възрастен 11 лева, за възрастен над 65 години 9 лева, за ученици и студенти 6 лева.

Билетът има срок от 1 месец и може да бъде закупен от всеки един туристически обект, който дава възможност за комбинирано посещение. При представяне на билета ще бъдат поставяни печати.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери лева | Стара | Загора | музей | студенти | ученици | един | литературна | къща | възрастен

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори