В Стара Загора: Няма малки и големи дарители, има големи и златни сърца!

Кампанията стартира с дарение от Фондация "Христофор Бунарджиев", което осигури храна за първите четири дни и ни даде увереност да продължаваме да търсим подкрепата на хората от общността. И хората се отзоваха – само за шест дни от индивидуални дарители са постъпили още близо 2000 лв. с които ще продължим да приготвяме топъл обяд за медиците през следващите дни.

 02.12.2020 14:56
В Стара Загора: Няма малки и големи дарители, има големи и златни сърца!

В самия край на месец ноември Стара Загора се присъедини към инициативата #ХапкаНадежда, като предоставя храна за лекарите, медицинските сестри и санитарите, които работят в covid-отделенията на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" и Специализираната болница за активно лечение за пневмо-фтизиатрични заболявания. Това са общо 60 медицински специалисти – нашите „ангели в бяло”.

Кампанията стартира с дарение от Фондация "Христофор Бунарджиев", което осигури храна за първите четири дни и ни даде увереност да продължаваме да търсим подкрепата на хората от общността. И хората се отзоваха – само за шест дни от индивидуални дарители са постъпили още близо 2000 лв. с които ще продължим да приготвяме топъл обяд за медиците през следващите дни, информират в прессъобщение до медиите от Обществен дарителски фонд в Стара Загора.

В инициативата се включиха и фирми и индивидуални дарители, които предоставят напълно безвъзмездно хляб, а други - сладкарски изделия (ф-ма Куманови). Доброволци се включват, пренебрегвайки собствената си обедна почивка, за да доставят храната до болницата. В неделя, ресторант „Сръбска скара”, ще осигури напълно безвъзмездно обяда на 60-те медици в дневната смяна. 

За да продължим с инициативата, имаме нужда от вашата подкрепа, споделят организаторите на кампанията.

За да се включите в инициативата:

*Като собственик на заведение с кухня или желаещ да дари дълготрайни, опаковани продукти - моля, свържете се 0887193042 - Милка Колдамова

*Като желаещ да направи парично дарение -

Банкова сметка на Обществен дарителски фонд - Стара Загора

Първа Инвестиционна Банка, клон Стара Загора,

IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D 

Банков код: FINVBGSF

основание: храна за медиците

За информация, договори за дарение - 0884842933; office@fund-sz.org - Обществен дарителски фонд


 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | храна | дарение | инициативата | дарители

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори