Община Стара Загора започва авариен ремонт на път

Ще премахнат дупките в асфалта сега, а маркировка ще бъде положена, когато времето позволи

 17.05.2024 13:42
Община Стара Загора започва авариен ремонт на път

Аварийно ще бъдат отстранени всички нарушения в асфалта на пътя между паметника „Бранителите на Стара Загора“ и Околовръстното в посока на Гробищния парк. Това съобщи днес арх. Мартин Паскалев, зам.-кмет на Община Стара Загора с ресор „Устройство на територията, строителство и безопасност на движението“.

Пътят поема трафика и за селата Хрищени, Люляк и т.н., възстановяването на възникналите повреди и износвания по него е планирано от известно време, но са се изчаквали по-благоприятни климатични условия.

Ще се обследва състоянието на пътно-знаковото стопанство и ако има липсващи или в неугледен вид знаци те ще се подменят, информира още арх. Паскалев. Запълването на дупките в асфалта започва да се прави сега, а маркировка ще бъде положена, когато времето позволява, тъй като трябва да спре да вали окончателно.

Ще се обсъди и вариант за изграждането на кръгово кръстовище на Околовръстното, гледаме в тази посока, отбеляза още зам.-кметът арх. Мартин Паскалев.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Паскалев | асфалта

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Иван Иванов 18.05.2024 07:06

Най сетне ще има кръгово браво...Ако може да направите и пътя до върха и над село Люлак ще е много добре.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори