Община Стара Загора отново стартира кампанията „Заедно за една по-чиста Стара Загора“

Преди година, инициативата обедини институции, представители на бизнеса и неправителствените организации, учебни, здравни и социални заведения и стотици граждани с мисия всички заедно да се обединят за една по-чиста и зелена Стара Загора.

 22.03.2024 12:54
 Община Стара Загора отново стартира кампанията „Заедно за една по-чиста Стара Загора“

На 6 април, за втора поредна година Община Стара Загора стартира кампанията, допринасяща за почистването и озеленяването на градската среда - „Заедно за една по-чиста Стара Загора“.

Преди година, инициативата обедини институции, представители на бизнеса и неправителствените организации, учебни,  здравни и социални заведения и стотици граждани с мисия всички заедно да се обединят за една по-чиста и зелена Стара Загора. 

Всеки, който има желание, може да се включи в общоградското почистване и озеленяване на междублокови пространства като заяви участие в кампанията на място в съответното Административно бюро, на имейл: iniciativastarazagora@gmail.com  или като сканира предоставения QR код с регистрационна форма. Важно е да бъдат записани име, адрес и телефон, както и дали само ще почистват или имат необходимост от растителност, която да обогати площта около жилищния им блок или месторабота. Срокът за записване е до 1 април /включително/.

Звено “Озеленяване” към Община Стара Загора предоставя широколистни и иглолистни дървета от видовете - бреза, хвойна, кипарис (лейланди), лейландски кипарис (златен) и чинар, възможна е заявка до 3 броя. Ще бъдат осигурени и чували и ръкавици. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери година | Стара | Загора | Община | една | Кампанията | чиста

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори