Общинският съвет в Стара Загора се събира за извънредно заседание

В дневния ред влизат няколко предложения. Първото е за избор на обществен посредник на територията на община Стара Загора.

 14.03.2023 07:59
Общинският съвет в Стара Загора се събира за извънредно заседание

На основание чл.50, ал.2 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Стара Загора, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация, на 14 март 2023 г. от 9:00 часа, в зала „П. Р. Славейков",  ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет Стара Загора.

В дневния ред влизат няколко предложения. Първото е за избор на обществен посредник на територията на община Стара Загора. Предстои съветниците да обсъдят и приемат  Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Стара Загора – първо четене.

Ще се гледа и предложението на кмета Живко Тодоров за освобождаване на търговци от заплащане на пълния размер местни такси за ползване на общински площи и други. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | съвет | общински | извънредно | приемане | съставяне

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори