Проектът „Реконструкция на Зоопарк Стара Загора" бе отличен с BIG see Awards

Инициативата BIG see Award отличава забележителни постижения, както и приветства модерната архитектура и иновациите при създаването на сгради в развлекателния сектор, а зоопаркът в Стара Загора е сред лидерите.

 28.12.2023 15:32
Проектът „Реконструкция на Зоопарк Стара Загора" бе отличен с BIG see Awards

Проектът „Реконструкция на Зоопарк Стара Загора" на архитектурното бюро„Киряков Архитекти" е удостоен с BIG see Award - награда, присъдена от престижен конкурс в Словения, съобщават от Камарата на архитектите в България – Стара Загора.

Инициативата BIG see Award отличава забележителни постижения, както и приветства модерната архитектура и иновациите при създаването на сгради в развлекателния сектор, а зоопаркът в Стара Загора е сред лидерите. Реализираният проект не само оптимизира пространството, а и предоставя цялостна концепция за бъдещето на обекта. Този подход не просто следва текущите тенденции, но и предвижда бъдещето на зоологическите градини като центрове за образование, консервация и научни изследвания. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | award

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори