Свидетелствата за съдимост ще се издават и на място

Офисът на банката в сградата не работи и е необходимо гражданите да носят документ за платена държавна такса и при възможност, предварително попълнено заявление за издаване на свидетелство за съдимост.

 05.04.2020 14:37
Свидетелствата за съдимост ще се издават и на място

Във връзка с решение по протокол № 11 от извънредно заседание на съдийската колегия на Висш Съдебен съвет от 31.03.2020г., със заповед на и. ф. председател на Районен съд - Стара Загора, съдия Милена Колева, считано от 06.04.2020г., свидетелства за съдимост ще се издават освен по електронен път, и на място в служба “Бюро съдимост“ на ет. 1 в съдебната палата в гр. Стара Загора. 

Офисът на банката в сградата не работи и е необходимо гражданите да носят документ за платена държавна такса и при възможност, предварително попълнено заявление за издаване на свидетелство за съдимост. Бланката на заявлението е достъпна на електронния адрес на Районен съд – Стара Загора, https://stzagora-rs.justice.bg, в раздел Документи/Бланки и образци.

С цел намаляване на риска от разпространение и възникване на нови случаи на коронавирусна инфекция (COVID-19)нека при посещението си в съдебната палата гражданите да използват предпазни средства (маска и ръкавици), призовават от институцията.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | гражданите | свидетелства | Районен съд | съдимост | на място

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори