Сдружение "Спаси Стара Загора" отпразнува своя първи рожден ден и си пожела нови успехи

Приветствие отправи председателят на сдружението Дина Вълкова, която благодари на всички за всеотдайността, подкрепата и участието в инициативите на сдружението. Сред гостите на събитието бе Георги Анастасов. Той е член на сдружението и пожела нови успехи и гражданска активност.

 30.05.2024 20:54
Сдружение "Спаси Стара Загора" отпразнува своя първи рожден ден и си пожела нови успехи

Сдружение "Спаси Стара Загора" отпразнува тази вечер своя първи рожден ден. Празникът започна в 18:30 часа в къща-музей "Гео Милев", където по стара българска традиция гостите бяха посрещнати с вкусна питка.

Приветствие отправи председателят на сдружението Дина Вълкова, която благодари на всички за всеотдайността, подкрепата и участието в инициативите на сдружението.

Сред гостите на събитието бе Георги Анастасов. Той е член на сдружението и пожела нови успехи и гражданска активност. В препълнената зала бе представена дейността на "Спаси Стара Загора" за изминалите 12 месеца.

Благотворителни базари за подпомагане на нуждаещи се от лечение, акции по почистване и обновяване на паркови пространства, поставяне на къщички за птици, са само някои от каузите, за които си припомниха от сдружението по време на официалната част на празника.

Стилна музикално-поетична програма с участието на млади старозагорски таланти допълни тържествената обстановка. Класическа, народна музика и стихове се оказаха изключително приятна комбинация за гостите на празника.

И въпреки че е празник, неуморимите "спасители" от града на липите отново се обединиха около смислена кауза, дори и на своя рожден ден. В дарителска кутия се събираха средства за възстановяване на географската карта в двора на ГПЧЕ "Ромен Ролан". 

Като съпътстваща проява в прачничната вечер пък бе кулинарна изложба, в която домакините от сдружението показаха любими и вкусни рецепти. Голямата награда - екскурзия в Гърция отиде при Николина Гайдарова, за която празниците днес се оказаха три - освен да отбележи честването на първата годинка на сдружението, тя победи в конкурса "Цар Кулинар", а вкъщи партито продължи с рождения ден на сина й Калоян. 

Честването на първия рожден ден на "Спаси Стара Загора" ще се запомни с почерпка, шампанско и огромна сладка торта. 

Благотворителност, общественополезен труд, забавления са ключовите думи, които могат да опишат избралите да са част от "Спаси Стара Загора". 

Те получиха много честитки от приятели и съмишленици и специален поздравителен адрес от кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Продължавайте с доброто!

Автор: Светла Тенева


Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | първи | своя | отпразнува | сдружение | рожден | къща-музей "Гео Милев" | "Спаси Стара Загора" | си пожела нови успехи | препълнената зала | бе представена дейността

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори