Тази събота: Кампания „Заедно за една по-чиста Стара Загора“

Преди година, инициативата обедини институции, представители на бизнеса и неправителствените организации, учебни, здравни и социални заведения и стотици граждани с мисия всички заедно да се обединят за една по-чиста и зелена Стара Загора.

 06.04.2024 09:27
Тази събота: Кампания „Заедно за една по-чиста Стара Загора“

На 6 април, за втора поредна година Община Стара Загора стартира кампанията, допринасяща за почистването и озеленяването на градската среда - „Заедно за една по-чиста Стара Загора“.

Преди година, инициативата обедини институции, представители на бизнеса и неправителствените организации, учебни,  здравни и социални заведения и стотици граждани с мисия всички заедно да се обединят за една по-чиста и зелена Стара Загора.

Звено “Озеленяване” към Община Стара Загора предоставя широколистни и иглолистни дървета от видовете - бреза, хвойна, кипарис (лейланди), лейландски кипарис (златен) и чинар, възможна е заявка до 3 броя. Ще бъдат осигурени и чували и ръкавици.

Снимка: "Заедно за една по-чиста Стара Загора" пред 2023 г., община Стара Загора, архив

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери Стара | Загора | една | чиста

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори