Удължават до 24 ноември срока на творчески конкурс на ПИЦ по зависимости

Той е за две възрастови групи участници: от V до VІІ клас и от VІІІ до ХІІ клас от училища на територията на област Стара Загора, като се допуска участие на ученици от училища в други области.

 24.10.2023 12:48
Удължават до 24 ноември срока на творчески конкурс на ПИЦ по зависимости

Превантивно-информационният център по зависимости удължава до 24 ноември 2023 г. срока за приемане на регистрационни формуляри за участие в обявения през май Конкурс за създаване на дигитална фотография с творческа тема „Животът през моите очи".

Той е за две възрастови групи участници: от V до VІІ клас и от VІІІ до ХІІ клас от училища на територията на област Стара Загора, като се допуска участие на ученици от училища в други области.

Участието в конкурса е индивидуално – изпраща се само една авторска снимка във формат JPEG или PNG. Фотоколажи не са позволени.
Правилата на конкурса съдържат подробни условия за участие и заедно с регистрационния формуляр може да се изтеглят от началната страница на ПИЦ по зависимости: http://pic-starazagora.com/index.php  
Попълненият регистрационен формуляр се изпраща на e-mail: pic.starazagora@abv.bg най-късно до 24 ноември. Конкурсните творби се изпращат също на e-mail: pic.starazagora@abv.bg най-късно до 24:00 часа на 1 декември. 
Публичното представяне на конкурсните фотографии, оценяването и награждаването на отличените творци ще се проведе на 11 декември, от 14:30 часа, в Актовата зала на ПИЦ по зависимости, ул. „Цар Иван Шишман"  96.
Предметните награди за отличените млади творци в двете възрастови групи са осигурени от Общинския съвет по наркотични вещества - Стара Загора. Всички участници ще получат благодарствени грамоти – признание за таланта и съпричастността им към темата на конкурса.
„Очакваме участниците да разкажат с развихреното си въображение и снимките си за чудни преживявания сред природата, за весели срещи с приятели, за незабравимо време, прекарано със семейството – през лятото и сега, в неповторимата златна есен, в училище и извън него. Нека обективът на камерата стане тяхната четка за рисуване, а пъстротата на есенните дни – тяхно вдъхновение", споделят от ПИЦ по зависимости.

Телефони за контакт и допълнителна информация:        
          0886/32-32-95 – Иван Апостолов Чонков
          042/23-00-24 – ПИЦ по зависимости към ОбСНВ – гр. Стара Загора

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | зависимости | Участие | училища | клас | ноември | конкурса | възрастови | starazagora

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори