Удължава се срокът за записване в кампанията „Заедно за една по-чиста Стара Загора"

Записването за участие в пролетната кампания за облагородяване ще бъде до 17 март.

 16.03.2023 13:48
Удължава се срокът за записване в кампанията „Заедно за една по-чиста Стара Загора"

Община Стара Загора удължава с два дни срокът за записване на желаещи да се включат в инициатива за почистване и озеленяване на пространства в града и селата. Причината е, че множество заявки са пристигнали ден след обявената предварително крайна дата. Записването за участие в пролетната кампания за облагородяване ще бъде до 17 март.

В Административните бюра, чрез директната форма https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOwCZiE757eTkEJSfNS7dzjtSSQ3PxiozZJDdp6jWds_8LlQ/viewform?usp=sf_link или на e-mail адрес press@starazagora.bg се приемат заявки от домоуправители, институции, бизнес и неправителствени организации, жители на общината. Важно е да се посочи адрес, лице за контакт, както и информация дали се присъединяват само за почистване или имат желание да допринесат за обогатяване на растителността.

„Заедно за една по-чиста Стара Загора" ще се състои на 25 март (събота). До този момент, желание да бъдат част от инициативата са изявили от учебни заведения, фирми, домоуправители, активни са и жителите на селата. През следващата седмица, по реда на записване, ще бъдат предоставени ръкавици, чували, растителност, както и ще бъдат съобщени местата, където ще трябва да се оставят отпадъците, за да бъдат извозени.

Конкурсът, който отново ще търси най-добре поддържано междублоково пространство, очаква своите участници до 25 май. Всеки, който се грижи за уюта и пъстротата около дома или работното си място, може да изпрати снимки, адрес и телефон за връзка отново на електронен адрес press@starazagora.bg. Получените фотоси ще бъдат публикувани в официалната страница на Дирекция „Транспорт, чистота и екология" във фейсбук, където ще очакват подкрепа до края на месеца. Победителите ще получат своите награди на 5 юни, когато е Световният ден на околната среда.


Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | адрес | бъдат | март | записване

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Красимира 16.03.2023 17:14

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОГЛЕДАМЕ И ДА СВЪРШИМ НЕЩО ПОЛЕЗНО. СТИГА СМЕ МИШКУВАЛИ ЗАД КОМПЮТРИТЕ И ЧАКАЛИ НЕЩО ДА СЕ ОПРАВИ ОТ САМО СЕБЕ СИ. НЕ НЯМА ИЗЛИЗАЙТЕ И СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ ЗА РАБОТА


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори