Д-р Неделчо Маринов оглави Областния съвет на БСП-Стара Загора

Неделчо Маринов е от 16 години в редиците на БСП-Стара Загора. Той бе лидер на Младежкото обединение до 2017г., активен участник е през последните три години в предизборните кампании в общината и в област Стара Загора.

 30.01.2024 12:30
Д-р Неделчо Маринов оглави Областния съвет на БСП-Стара Загора

36-годишният ветеринарен лекар Неделчо Маринов  бе избран за областен лидер на БСП-Стара Загора. До избора се стигна след като досегашният председател Румяна Динева се оттегли по лични причини. Тя благодари за осемте години, в които ръководи областната структура и пожела  сили, енергия и повече спечелени битки на новия лидер.

Неделчо Маринов е от 16 години в редиците на БСП-Стара Загора. Той бе лидер на Младежкото обединение до  2017г., активен участник е през последните три години в предизборните кампании в общината и в област Стара Загора.

Д-р Маринов благодари за доверието и единодушното мнозинство, с което бе избран. „За мен това е отговорност и сериозен ангажимент. Предстои ни кампания за ЕП и вярвам, че ще подготвим и организираме структурите си така, че да отговорят на принципите, утвърдени от Устава, с изискването за инициатива на местните партийни организации при издигането на кандидати", каза новоизбраният председател.

Народният представител Георги Гьоков, член на ИБ на НС на БСП, представи организационния план за 2024г., критериите и процедурите за издигане на кандидатите за членове на Европейския парламент и контрола на дейността им. Гьоков анализира  актуалната политическа обстановка и отговори на въпроси на членовете на Областния съвет на БСП-Стара Загора.


Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери години | Стара | Загора | Неделчо | Маринов | лидер

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори