Живко Тодоров се закле отново да работи за благото на Стара Загора

Председателят на Общинската избирателна комисия Теодора Крумова връчи удостоверенията за избор на кмета на общината, кметовете на кметства и общинските съветници

 07.11.2019 12:14
Живко Тодоров се закле отново да работи за благото на Стара Загора

Кметът на Община Стара Загора за мандат 2019-2023 г. Живко Тодоров се закле да работи за гражданите на Стара Загора и през третия си мандат.

„Благодаря на всички граждани, които ни подкрепиха. Нека заедно да направим така, че Стара Загора да стане едно по-добро място за живеене, в което всички да се чувстват добре“, каза Живко Тодоров след като, заедно с новоизбраните общински съветници произнесе клетвата. Той получи символите на кметската власт от областния управител Гергана Микова.

Това стана на първата сесия на новоизбрания Общински съвет в Стара Загора. На тържествената церемония присъстваха представители на местната и държавната власт, на партии и организации, както и много граждани.

клетва

Тя започна с изпълнение на химна на България и химна на Стара Загора. Празничен водосвет отслужиха Старозагорският митрополит Киприан и свещеници.

„Днес всички Вие полагате клетва да работите за благото на хората. Всеки трябва да извърви своя кръстоносен и духовен път, за да бъде истински строител на обичния ни град. Всеки един от Вас, чрез личните си трудове ще бъде пример за братята и сестрите си. „Глас народен, глас Божи“, аз вярвам в това послание. На добър и благословен час“, каза в словото си владиката.  Той подари на кмета Живко Тодоров икона на Исус Христос, за да го закриля по трудния път, който му предстои.

Председателят на Общинската избирателна комисия Теодора Крумова връчи удостоверенията за избор на кмета на общината, кметовете на кметства и общинските съветници.

Общинският съветник Иванка Михайлова откри първото заседание на новия местен парламент.

„Нека изпълняваме задълженията си с разум, със сърце и уважение към нашия град“, пожела тя.

Следващото редовно заседание на ОбС бе насрочено за 14 ноември от 9 часа в зала „П. Р. Славейков“. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | заседание | Тодоров | власт | Живко | заедно | Нека | кмета | химна

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори