Общинският съвет в Стара Загора ще проведе заседание

Очаква се съветниците да обсъдят предложението за е за учредяване безвъзмездно право на ползване върху имот частна общинска собственост на УМБАЛ „Проф д-р. Стоян Киркович“.

 30.03.2023 08:10
Общинският съвет в Стара Загора ще проведе заседание

Близо 90 точки включва дневният ред на днешното заседание на Общинския съвет в Стара Загора.

Очаква се съветниците да обсъдят предложението за е за учредяване безвъзмездно право на ползване върху имот частна общинска собственост на УМБАЛ „Проф д-р. Стоян Киркович“. Теренът ще бъде използван за изграждане на хеликоптерна площадка с размери 30 на 30 метра и се намира на север от Клиниката по инфекциозни болести, става ясно от предложението на кмета Живко Тодоров.

Предстои да бъде гласувана на второ четене и Наредбата да условията и реда за тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Стара Загора, както и приемане на разчети и лимити за 2023 година на местната администрация.

Друга точка в дневния ред е тази за разрешение за изработването на Подробен устройствен план - План за регулация и План за застрояване за територията на Старозагорски бани.

Очаквайти подробности!

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | общински съвет | предложението | проведе заседание

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори