„Солидарен Великден" в Стара Загора

„Ние имаме своите традиции за светлите християнски празници, но тази кампания по идея на лидера Корнелия Нинова, е различна с това, че хранителните продукти, които даряваме са местно производство. Това е израз на нашата солидарност, отличителна българска черта и същевременно символичен жест за подкрепа към малките предприемачи и местната общност - наша политика, която отстояваме пета година.", каза народният представител Георги Гьоков.

 30.04.2021 20:01
„Солидарен Великден" в Стара Загора

Здраве, радост и благоденствие във всеки дом - това пожелаха за Възкресение Христово лидерът на БСП-Стара Загора Валентина Бонева и народните представители Георги Гьоков и Драгомир Стойнев по време на Великденската кампания „Солидарен Великден". 

Организацията за нея започна дни преди празника в община Стара Загора с участието и на общински съветници на левицата, и членове на партийния съвет.

„Ние имаме своите традиции за светлите християнски празници, но тази кампания по идея на лидера Корнелия Нинова, е различна с това, че хранителните продукти, които даряваме са местно производство. Това е израз на нашата солидарност, отличителна българска черта и същевременно символичен жест за подкрепа към малките предприемачи и местната общност - наша политика, която отстояваме пета година", каза народният представител Георги Гьоков.

„Кампанията в община Стара Загора е адресирана към  пенсионери, към хора в неравностойно положение и към дългогодишни активисти. Нейното провеждане позволи да се отбележи символиката на Великден и да се поговори за българските традиции. Нека си пожелаем да носим повече доброта в сърцата си, да бъдем по-милосърдни и да си помагаме в трудности", призова председателят Валентина Бонева.

В община Павел баня дългогодишни общественици също ще имат на празничната трапеза великденски козунаци и агнешко месо от кампанията „Солидарен Великден".

Благотворителната инициатива там организира  председателят на БСП Надежда Димитрова, заедно с лидера на Областния партиен съвет Румяна Динева и областния координатор на жените-социалистки Петя Александрова.  

Кампанията зарадва възрастните, които искрено благодариха за неочаквания предпразничен жест и споделиха, че  това  дава  надежда и упование, напомня, че вярата в доброто е пътят към нашето съхранение.  

„Пандемията създаде достатъчна изолация помежду ни, днес хората жадуват за социални комуникации, грижа и внимание", подчерта Надежда Димитрова. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Георги | кампания | традиции | лидера | каза | Великден | Гьоков | жест

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори