ИТН в Стара Загора: Да върнем здравия разум с №1

"Акцентът в кампанията ни е да върнем здравия разум, това е и продължение на свършеното в предходното НС, защото се оказа, че парламентът има нужда от много и много здрав разум", каза водачът на листата за 27 МИР Стара Загора Александър Вълчев.

 20.05.2024 20:09
ИТН в Стара Загора: Да върнем здравия разум с №1

ИТН откри предизборната си кампания в Стара Загора. Пред шатрата в центъра на града се събраха кандидати за народни представители, членове и симпатизанти на партията на Слави Трифонов.  

"Акцентът в кампанията ни е да върнем здравия разум, това е и продължение на свършеното в предходното НС, защото се оказа, че парламентът има нужда от много и много здрав разум", каза водачът на листата за 27 МИР Стара Загора Александър Вълчев.

"Убедихме се през всичките тези парламенти, че трябва да бъдем практични и да се говори за неща, които могат да се свършат. Бяхме силен глас на хората и правихме така, че да се чува истината и ще продължаваме да го правим. Това се отнася не само за Стара Загора, а за цялата страна", допълни кандидатът за народен представител. 

Той призова хората да гласуват и да насърчават и другите да дадат своя вот, за да "не се събудим същите хора със същата конфигурация" и подчерта, че здрав разум ще е нужен и за европарламента, където водачът на листата Ивайло Вълчев ще е натоварен с тежката задача да отстоява интересите на Стара Загора и България.

Втората в листата Павела Митова сподели, че винаги е носила града на липите в сърцето си и че е употребила думата Стара Загора най-много в НС, както и че би се изненадала, ако енергетик от региона гласува за друга партия освен за ИТН. 

"С Александър Вълчев девет месеца защитавахме българските енергетици с всички сили, които имаме, решенията, които предлагахме за реализиране бяха отхвърлени и след това приети, след като се разпадна сглобката - като либерализацията на пазара да бъде отложена, считаме, че такава либерализация на пазара не би следвало да се осъществява, тъй като според директива 944 никой не ни задължава да го правим в момента, но ПП са заложили такива параментри в Плана за възстановяване и устойчивост. Смятаме, че България има лигнитни въглища за минимум 70 години напред и дори за повече и че трябва да ги оползотворим, докато съществуват", посочи Митова.

"Считаме, че въглеродният ни отпечатък на европейско ниво е изключително нищожен, що се касае до ТЕЦ-те, затова не трябва да се лишаваме от 30% от нашата произвеждана електроенергия и да се превръщаме от нетен износител в нетен вносител, каквото наблюдаваме от януари. С Александър Вълчев предупредихме за това и за източване на енергийните дружества и до какво ще доведе това за българската енергетика. Смятаме, че с такава финансова политика е застрашен националният ни интерес, както и с фонд "Сигурност на Електроенергийната система", където парите буквално бяха източени и той се намира в дефицит, който битовите потребители ще трябва да покрият", допълни кандидатът за народен представител. 

Трети в листата е областният координатор на ИТН Тихомир Тенев, който е общински съветник в Стара Загора и депутат в 45, 56 и 47 НС. По думите му листата е балансирана и се състои от експерти. 

След представянето на всички 21 кандидати за народни представители бял гълъб полетя в небето като символ на надеждата, вярата и успеха. Типично по български бе разчупена вкусна питка, а пенливо шампанско поля старта на кампанията.

Ето и останалитe кандидати: 

4. Живка Железова – икономист, предприемач, народен представетил в 45-то и 46-то НС, общински съветник Казанлък

5. Владимир Радков – ИТ специалист, мениджър, общински съветник 

6. Николай Колев – ИТ специалист

7.  Борислава Борисова - икономист, магистър по психология

8. Нели Цанева - общински координатор Чирпан 

9. Иван Андреев – ръководител отдел Административен в "Мини Марица изток" ЕАД и общински координатор Раднево

10. Ружа Андролова - счетоводител, администратор

11. Братана Кънчева – инженер, общински координатор Гълъбово

12. Георги Дачев  - ИТ специалист

13. Николай Миков - инженер 

14. Станимир Иванов - предприемач 

15. Силвия Александрова-Георгиева  - преподавател

16. Станислав Танев –  преподавател 

17. Стамен Ведричков – минен инженер, ръководител отдел в „Мини Марица изток“ ЕАД

18. Дончо Йорданов - електроинженер

19. Иванка Милева – работи в сферата на здравеопазването

20. Ивелина Стоянова  - предприемач 

21. Соня Капсъзова – преподавател

За ПП "Има такъв народ" за изборите за членове на Европейския парламент и народни представители се гласува с бюлетина № 1!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | разум | ИТН | Да върнем здравия | с №1

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори