ДЗУ ще произвежда печатни платки за автомобилната промишленост

Инвестицията на „Видеотон" е в модерно оборудвано производствено помещение от 7 дка, ще го открият унгарският посланик и кметът Живко Тодоров

 21.06.2024 14:15
ДЗУ ще произвежда печатни платки за автомобилната промишленост

Нов производствен корпус ще бъде открит на територията на фирма ДЗУ АД в Стара Загора през следващата седмица. Официалната церемония ще се състои на 27 юни 2024 г., четвъртък, от 14.00 часа и ще се съчетае с още един тържествен повод – честването на 25 години присъствие на „Видеотон" в България. Мястото е сградата на ДЗУ АД на бул. „Никола Петков" № 10 в Стара Загора.
 
Чрез своята инвестиция „Видеотон България" навлиза в нова дейност – производство на печатни платки за автомобилната промишленост, оповестиха от ръководството. „За да реализираме инвестиционните си намерения, преустроихме производствено помещение с площ от 7 декара в един от корпусите на ДЗУ и инвестирахме в модерно оборудване, съобразено с всички съвременни изисквания", информираха от „Видеотон".
 
За нуждите на новото производство са обезпечени и просторни складови помещения, а административният персонал разполага вече с нови офиси.
 
На официалното откриване на корпуса и новото производство и отбелязването на четвърт век „Видеотон" у нас се очаква да присъстват: посланикът на Унгария Негово Превъзходителство Миклош Борош, областният управител Ива Радева, кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров, както и ръководители на „Видеотон" в Унгария и България.
 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери производство | Стара | Загора | България | Видеотон

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори