Кметът Живко Тодоров поздрави 103-годишна старозагорка

Тотка Тенчева получи букет от цветя, красива торта и поздравления от кмета Живко Тодоров. Баба Тотка е от известен габровски род. По стечение на обстоятелствата се премества със съпруга си в Стара Загора, където работи като пощенски служител.

 06.11.2020 12:31
Кметът Живко Тодоров поздрави 103-годишна старозагорка

Една от най-възрастните жителки на Стара Загора днес навършва 103 години. Тотка Тенчева получи букет от цветя, красива торта и поздравления от кмета Живко Тодоров.

„Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай личния Ви празник! Вашият 103-ти рожден ден е повод за гордост и житейска радост. Днес имаме нужда от мъдростта и житейския опит на хора като Вас. Пожелавам Ви да се радвате на здраве и благоденствие. Изпращайте всеки един ден с удовлетворение и душевен мир и посрещайте новия с надежда!“, се казва в поздравителния адрес на градоначалника.

Баба Тотка е от известен габровски род. По стечение на обстоятелствата се премества със съпруга си в Стара Загора, където работи като пощенски служител.

Има двама сина, трима внуци и четирима правнуци, за които се грижи с любов. "Баба Тотка е отдадена на семейството си. Обича всички да сме покрай нея", допълва внукът ѝ Тенчо Тенчев.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Тодоров | Живко | баба | Тотка

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Здрав 06.11.2020 18:50

Защо лекаря на годината от Стара Загора не се изказа до сега за COVID по вашия сайт


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори