Листа с 21 кандидати за народни представители регистрира ИТН в Стара Загора

"Избрахме регистрацията да бъде в навечерието на светлия християнски празник Възкресение Христово, като се надяваме на добро представяне. Ще се борим за два мандата от Стара Загора. Листата е балансирана, разнообразна откъм професии. Всички кандидати са експерти в своята област", каза пред stz24.com областният координатор на партията на Слави Трифонов Тихомир Тенев.

 04.05.2024 17:17
Листа с 21 кандидати за народни представители регистрира ИТН в Стара Загора

Листа с 21 кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори през юни регистрира ИТН в Районната избирателна комисия в Стара Загора.

"Избрахме регистрацията да бъде в навечерието на светлия християнски празник Възкресение Христово, като се надяваме на добро представяне. Ще се борим за два мандата от Стара Загора. Листата е балансирана, разнообразна откъм професии. Всички кандидати са експерти в своята област", каза пред stz24.com областният координатор на партията на Слави Трифонов Тихомир Тенев.

От ПП "Има такъв народ" обявиха водачите на листи за предстоящите избори 

Водач на листата за 27 Многомандатен Старозагорски избирателен район отново е Александър Вълчев. След него е Павела Митова, а трети е областният координатор и общински съветник от ИТН в Стара Загора Тихомир Тенев, народен представител в 45-то, 46-то и 47-то НС. Четвърта е Живка Железова, общински председател на ИТН в Казанлък и общински съветник в местния парламент на града на розите, както и депутат в 45-то и 46-то НС. Старозагорският общински съветник от партията на Слави Владимир Радков е пети, а след него е общинският съветник в Казанлък Николай Колев. В листата са и общинските координатори на ИТН за Раднево, Чирпан и Гълъбово, съответно Иван Андреев, Нели Цанева и Братана Кънчева.

Голяма част от кандидатите за народни представители са професионално ангажирани с комплекса "Марица изток" и енергетиката ще е един от прироритетите, който ще защитаваме, коментира още Тенев. 

ИТН ще води както и до сега позитивна кампания и ще разчита на срещите с хората, като целта ще е посланията на кандидатите за народни представители да достигнат до всяко малко населено място в региона.

Автор: Светла Тенева

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери Стара | Загора | кандидати | листа | народни представители | Районната избирателна комисия | 21 | регистрира ИТН

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори