За първи път изложение "Бебемания" в Стара Загора

46 фирми предлагат продуктите си. Те са български производители и дистрибутори на стоки за бебето и детето. Гостува и първата частна банка за стволови клетки. Организатор на изложението, което се провежда вече 18 години, отново е Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ).

 26.04.2024 09:02
За първи път изложение "Бебемания" в Стара Загора

За първи път в Стара Загора се провежда изложение "Бебемания". Всичко за бебето ще откриете на територията на покрития пазар "Васил Шаханов" в квартал "Казански" днес и утре (26 и 27 април).

46 фирми предлагат продуктите си. Те са български производители и дистрибутори на стоки за бебето и детето. Гостува и първата частна банка за стволови клетки. Организатор на изложението, което се провежда вече 18 години, отново е Асоциацията на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ).

Достъпът до „Бебемания“ е свободен, а продажбите ще бъдат на преференциални цени, уверяват от асоциацията организатор. Те отправят покана към бъдещите и настоящи родители да посетят изложението и да се зарадват на атрактивните подаръци, които са им подготвили.

"Бебемания" предлага от дрехи и играчки до бебешки колички и цветна палитра от необходимото за най-малките.

Първото гостуване на „Бебемания“ извън София и в града на липите се случва с подкрепата на Община Стара Загора и стартира с успех.

Подкрепата на Община Стара Загора бе изразена лично от кмета Живко Тодоров и зам.-кмета с ресор „Общинска собственост, здравеопазване и социални дейности“ Павлина Делчева.
„Идеята на Община Стара Загора е да разработим цялостен продукт. И той да включва не само мястото за провеждане на изложения и събития, но и логистика, да се обезпечат възможности за реклама и популяризация чрез инструментите на Община Стара Загора, с които разполагаме, за да може да се предлага в бъдеще като цялостен продукт на търговци и организации“, обясни Делчева. Тя увери, че вече се обмислят нови специализирани експозиции.

 

 

Кметът Живко Тодоров се разходи сред търговците и разгледа щандовете им. Той получи благодарствен адрес за изразените насърчение и съдействие от Асоциацията на търговците на детски стоки в България, организатор на изложението. Имало е конкуренция на Стара Загора с други градове за първото извънстолично гостуване на „Бебемания“, част от търговците са изразили резерви, предпочитайки някои от черноморските градове, но старозагорското лоби е надделяло. Убедена съм, че сега колегите са останали много доволни от реализацията в града на липите, изтъкна Евелина Бетова, председател на Асоциацията на търговците на детски стоки в България.

Работното време на изложението е от 10.00 до 18.00 часа на 26 април и от 10.00 до 16.00 часа на 27 април.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери Стара | Загора | детето | април | стоки | изложение | Бебемания | за първи път | предлагат продуктите си

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори