Покритият пазар "Васил Шаханов" в Стара Загора очаква нови изложения и събития

Превръщането на „Бебемания“ в традиция всяка година кореспондира чудесно с намерението за активно използване на покрития пазар „Васил Шаханов“.

 07.05.2024 16:09
Покритият пазар "Васил Шаханов" в Стара Загора очаква нови изложения и събития

Амбицията на Община Стара Загора да разработи покрития пазар „Васил Шаханов“ в кв. „Казански“ като цялостен продукт за изложения и събития вече се реализира благоприятно. Днес стана известно, че първото извънстолично гостуване на „Бебемания“ в Стара Загора е отчетено като успешно. И по информация на председателя на Асоциацията на търговците на детски стоки в България Евелина Бетова се върви в посока на традиционно провеждане на „Бебемания“ в Стара Загора. Изложението на фирми, ориентирани към стоки и продукти за бебето и детето, ще бъде веднъж годишно. Сред аргументите в полза на Града на липите са централното му местоположение в България, както и фактът, че стои сравнително добре демографски. А „Бебемания“ се провежда с цел осведомяването на родителите за най-новите тенденции в обгрижването на най-малките.

Първото осъществяване на „Бебемания“ извън пределите на София беше на 26 и 27 април на територията на покрития пазар „Васил Шаханов“ в кв. „Казански“. Мястото бе южната част на покрития пазар, където бяха разположени щандове на няколко десетки български производители и дистрибутори.

Подкрепата на Община Стара Загора изразиха лично кметът Живко Тодоров и зам.-кметът с ресор „Общинска собственост, здравеопазване и социални дейности“ Павлина Делчева. Именно г-жа Делчева представи визията на общинското ръководство за разработването на покрития пазар като цялостен продукт, включващ не само мястото за провеждане на изложения и събития, но и логистика, възможност за реклама и популяризация чрез инструментите, с които Община Стара Загора разполага. Така в бъдеще пред търговци и организации ще се предлага цялостен продукт, който да е полезен за целите им.

Планират се и нови специализирани експозиции на покрития пазар в близко бъдеще.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Община | пазар | Васил | продукт | изложения | цялостен | Бебемания | покрития

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори