Организират спешна кампания за пациентите на Държавната психиатрична болница в Раднево

Необходими са дрехи, сапуни, шампоани, самобръсначки, кърпи, лъжици за хранене, чехли, анцузи - долнища и горнища, тениски и бельо.

 25.01.2024 14:02
Организират спешна кампания за пациентите на Държавната психиатрична болница в Раднево

Националното сдружение на сираците в България се включва в спешна кампания в подкрепа на пациентите на Държавната психиатрична болница "Д-р Георги Кисьов" в Раднево.

Необходими са дрехи, сапуни, шампоани, самобръсначки, кърпи, лъжици за хранене, чехли, анцузи - долнища и горнища, тениски и бельо.

"Потърсиха ме познати, които работят в болницата и помолиха за съдействие. Сдружението не разполага с това, което се търси, но апелираме всеки, който може, да се включи и изпрати в Раднево", обясни пред stz24.com председателят на сдружението Слави Михайлов.

"От Националното сдружение на сираците в България се обръщаме с молба към всички добри хора да насочим усилията си и да помогнем на болницата, където се лекуват близо 400 мъже и жени от цялата страна", посочва той в свой пост в социалните мрежи.

"Инициативата ни започна от мои приятели, които подкрепиха отделението, в което работя - Шесто мъжко. В него се лекуват пациенти със зависимост към алкохол и наркотици", обясни д-р Иван Добринов.

"Ако някой иска да дари за останалите отделения, да се свърже с болничното ръководство, контактите са на сайта на болницата", уточни той.

Даренията могат да бъдат изпращани на адреса на болницата - град Раднево, ул."Магда Петканова" 1.

Апелът е да се изпращат чисти и запазени дрехи.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Раднево | болницата | пациентите | Националното сдружение на сираците в България | организират спешна кампания | Държавната психиатрична болница

Къде няма вода
17.04.2024 13:43

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 д-р Иван Добринов 25.01.2024 15:59

Здравейте! Благодаря за подкрепата! Само да направя уточнението, че инициативата ни започна от мои приятели, които подкрепиха отделението, в което работя - Шесто мъжко. В него се лекуват пациенти със зависимост към алкохол и наркотици. Ако някой иска да дари нещо за останалите отделения, моля да се свърже с болничното ръководство, контактите са на сайта на болницата: https://www.2dom.org/kontakti


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори