В Стара Загора Силвия и Лия предлагат красиви изненади за предстоящите празници

"Поне от месец време се занимавам с тях, за първи път участвам тук -на търговска маса в центъра на Стара Загора. Много е приятно, срещам познати хора. В следващите дни планирам да имам гривнички и балсамчета за устни. За Осми март също ще има интересни предложения", разказва пред stz24.com работливото момиче.

 12.02.2024 15:34
В Стара Загора Силвия и Лия предлагат красиви изненади за предстоящите празници

Сапунени букети, красиви рози - химикал, кутийки с бонбони, букетчета слънчогледи, дървени сърца, шалове  - това са част от красивите изненади, които е изработила Силвия Дойчинова за предстоящия Свети Валентин.

"Поне от месец време се занимавам с тях, за първи път участвам тук - на търговска маса в центъра на Стара Загора. Много е приятно, срещам познати хора. В следващите дни планирам да имам гривнички и балсамчета за устни. За Осми март също ще има интересни предложения", разказва пред stz24.com работливото момиче. 

Силвия е незряща, но с удоволствие изработва различни сувенири, свещници и всякакви други красиви неща вече десет години. Талантливото момиче влага много старание и любов, затова и всичко й се получава чудесно.

Лия Стоилкова е приятелка на Силвия и предлага "изненади на адрес". Тя е аниматор и се занимава от десетина години с организиране на детски партита, а сега ще заложи на нещо ново и атрактивно.  

"Ако някоя дама има рожден ден, а близък иска да я изненада на конкретно място, аз ще й поднеса подарък. Целта е тя да бъде изненадана и въвлечена в нещо, което няма да очаква. Изненадата може да е нещо минимално, като ето това сърчице с надпис "Обичам те", важен е жестът. Подобна изненада може да се направи за Свети Валентин, за Осми март или по друг повод", обяснява Лия. 

Тя споделя още, че вече е предлагала подобни изненади за 14 февруари. "Поднасяла съм на Свети Валентин торти, букети, било е много вълнуващо. Хората се чувстват по-специални, а за мен е още по-приятно да ги зарадвам", казва още тя. 

Когато поднася изненадата на конкретното място, Лия облича специален костюм, за да бъде още по-вълнуващ ефектът от подаръка. 

Можете да видите изненадите на Силвия и Лия срещу Синдикалния дом. 

Автор: Светла Тенева


 


 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | Силвия | Свети Валентин | Лия предлагат | красиви изненади

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори